TVN Home » Nieuwsbrief » Film “Krishnamurti, the Chosen One” op 27 januari (Witharen bij Ommen)

Film “Krishnamurti, the Chosen One” op 27 januari (Witharen bij Ommen)

14 januari 2013

Van het Europa Ayurveda Centrum ontvingen wij een uitnodiging voor de première van de film “Krishnamurti, the Chosen One”

Deze film is gemaakt door de jonge filmregisseur Vighnesh M. Peters in 2012 en gaat in die zin ‘indirect’ over Krishnamurti.

De film laat het effect zien van de leer van Krishnamurti op twee families. De ene familie is de uitgeverij Kluwer, later Ankh Hermes, de hoofduitgever van boeken over Krishnamurti in Nederland. De andere is de familie Peters, de oprichters van het Europa Ayurveda Centrum (Indiase natuurgeneeswijze) in Witharen vlakbij Ommen.

De film laat duidelijk de impact zien van de leer van Krishnamurti op de twee generaties binnen de families. Interessant is het feit dat de jongere generatie nog net zo gefascineerd is door het leven en werk van deze grote wereldleraar als de ouders.

U wordt uitgenodigd om op zondag 27 Januari 2013 in de filmzaal van het Europa Ayurveda Centrum de première bij te wonen van deze bijzondere film. De zaal is open om 14:00.

Meer informatie vindt u op de website van het Europa Ayurveda Centrum en op de pagina voor bestellen van kaartjes voor de film.