TVN Home » Nieuwsbrief » Boekhandel » Boeksignalering – De Chakra’s

Boeksignalering – De Chakra’s

18 maart 2014

De Chakra’s

Leadbeater, C.W.   |   ISBN: 9789061750741

Dit boek is gebaseerd op zeer zorgvuldige helderziende waarnemingen van het zogenaamde etherische of levenslichaam dat het fysieke lichaam van de mens omhult. Het legt verband met Indiase geschriften waarin beschrijvingen van deze centra voorkomen.

Dit boek is wereldwijd het best verkochte theosofische werk van de afgelopen eeuw. Leadbeater werkte voor het eerst een begrijpelijke terminologie uit over de chakra’s – al het daarop volgende werk is op zijn pionierswerk gebaseerd. Het boek bevat een aantal unieke kleurenillustraties van de chakra’s, die op aanwijzing van de helderziende auteur zijn samengesteld.

De belangstelling voor oosterse filosofie is nog steeds groeiende. De hierin voorkomende visie op de mens is voor velen een welkom alternatief voor het materialistische mensbeeld. Vooral over de innerlijke opbouw van de mens is in de oosterse filosofie veel bekend. Tot de meest aansprekende onderwerpen op dit gebied behoren de chakra’s of energiecentra in de mens, die van groot belang zijn voor zowel zijn lichamelijke gezondheid als zijn geestelijk evenwicht.

Bedrag: € 15.75

Bestel dit boek in onze webshop