TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » ‘Theosophy, Unity and Helping the World . . . Where do we go from here?’ ITC te gast op het ITC 15-18 augustus 2014

‘Theosophy, Unity and Helping the World . . . Where do we go from here?’ ITC te gast op het ITC 15-18 augustus 2014

17 april 2014

Schrijf je snel in, want de aanmelding loopt nu al hard!

De organisatie ‘International Theosophy Conferences Inc.’ verzorgt ieder jaar ergens ter wereld een conferentie. Vorig jaar was dat in New York, dit jaar is dat in Naarden op het ‘International Theosophical Centre’.

International Theosophy Conferences Inc. benadrukt dat alle theosofische organisaties takken aan één en dezelfde boom zijn, en ziet een toekomst voor zich waarin de verschillende theosofische groeperingen elkaar erkennen, waarderen en respecteren.

Het thema dit jaar zal zijn ‘Theosophy, Unity and Helping the World . . . Where do we go from here?’

Het wordt een typische werkconferentie: korte inleidingen gevolgd door workshops. Om de doelstellingen te halen worden allen, of zij sprekers, facilitators, medewerkers of deelnemers zijn, beschouwd als even belangrijk. Allen hebben hun inbreng.

De conferentie zal een interactieve en holistische benadering volgen, en de nadruk leggen op dialoog. Het thema is gericht op onze doelstellingen als studenten theosofie in de verschillende organisaties.

De kern van het programma zal bestaan uit drie delen: religie, filosofie en wetenschap. De voertaal is Engels.

De resultaten van de werkgroepen zullen worden gepresenteerd in plenaire feedback sessies, als input voor het eindproduct van de bijeenkomst: “The ITC 2014, Naarden Declaration”. Daarom hopen we dat ook veel leden van de TVN zich zullen inschrijven voor deze bijzondere bijeenkomst op onze eigen grond. Daar is wel enige haast bij, want er blijkt nu al een grote belangstelling uit de hele wereld te zijn, en de inschrijving is al in volle gang.

Meer informatie en aanmelding via de speciale website www.theosconf.org