TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Binnenland » Evenement in Den Haag – 27 mei

Evenement in Den Haag – 27 mei

14 mei 2015

In Den Haag vindt jaarlijks de Tong Tong Fair plaats, een bekend Indisch/Aziatisch festival. (Vroeger ‘Pasar Malam’ geheten). Het programma biedt ook in 2015 een rijke mix van lezingen, workshops, muziek, dans, eten en nog veel meer.
Dit jaar is ‘mystiek’ een van de gekozen thema’s.
In dat kader wordt op 27 mei a.s. om 10.30 uur een lezing gehouden over de relatie tussen de Haags-Indische cultuur, het spiritisme en andere esoterische stromingen. De lezing vindt plaats in een uniek gebouw, het Museum voor Communicatie, waarin men na afloop de voormalige theosofen- en vrijmetselaarstempel kan bezoeken. Deze tempel werd in 1916 ontworpen door architect Karel de Bazel, die zich in zijn ontwerpen zowel door de inheemse cultuur van Nederlands-Indië als door zijn esoterische levenshouding liet inspireren.
Aanmelding is vereist omdat het aantal zitplaatsen beperkt is. Kosten zijn slechts 3,50 euro. Reserveren kan via  Praktische informatie en meer activiteiten binnen het thema ‘mystiek’, vindt u op de website van de organisatoren: http://tongtongfair.nl/geheim-den-haag/