TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Open dag op het Internationaal Theosofisch Centrum 5 September 2015 – 12 spirituele organisaties presenteren zich

Open dag op het Internationaal Theosofisch Centrum 5 September 2015 – 12 spirituele organisaties presenteren zich

18 juli 2015

Op Zaterdag 5 September wordt voor het eerst door 12 spirituele organisaties werkzaam op het Internationaal Theosofisch Centrum een open dag georganiseerd. Voor bezoekers een unieke gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met deze bijzondere organisaties. Zij vertegenwoordigen een breed scala aan serieuze spirituele activiteiten, zoals esoterische (innerlijke) beleving van Christendom, Boeddhisme, Hindoeïsme, Soefisme, studie van de wijsheidstradities, yoga, meditatie, ceremoniën. Ze hebben allen tot doel mensen te inspireren op hun spirituele pad, in al zijn vormen, waarbij iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen weg. Dit houdt vrijheid van denken in, zonder dogma’s.

Volgens het rapport van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid ‘Geloven in het publiek domein”(2006) vormen de ongebonden spirituelen met 26% de grootste bevolkingsgroep in Nederland. Het profiel van deze groep omvat onder meer: een transcendente spirituele oriëntatie zonder doctrines, empathisch, intuïtief, hogere wereld, reïncarnatie, harmonie. De groep is als zodanig minder zichtbaar vanwege de behoefte zich niet te binden. De activiteiten van de deelnemende organisaties sluiten hierbij aan, maar zijn nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen met een spirituele binding, die behoefte hebben hun eigen religie op een dieper niveau te leren kennen.

Plaats: Meentweg 9 1411 GT Naarden. Aanvang 10.00

Voor meer informatie zie de Flyer ITC open dag

Programma en achtergrondinformatie op: www.itc-naarden.org