TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Dagje Amsterdam? Kom ook eens naar de Tolstraat

Dagje Amsterdam? Kom ook eens naar de Tolstraat

25 december 2016

Iedereen bezoekt weleens Amsterdam, al was het maar voor een bezoek aan een van de vele musea. Breng dan ook eens een bezoek aan het “hoofdkwartier” van de Theosofische Vereniging, open op woensdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00, gelegen in een rustige straat in De Pijp, aan de Tolstraat 154 (zij-ingang 156). We zijn na de winterpauze weer open vanaf 11 januari 2017.

Onze boekhandel heeft daar een uniek assortiment theosofische boeken. De engelstalige uitgaven van Adyar zijn verder nergens in Nederland te vinden. Ook hebben we altijd een grote hoeveelheid 2e hands boeken voor zeer schappelijke prijzen, het gehele gebied van esoterie bestrijkende. Je kunt dan ook de bibliotheek eens bekijken, één van de beste theosofische bibliotheken van Europa, met ook veel uniek materiaal op andere esoterische gebieden. Uiteraard is er ook altijd thee en koffie en gezelligheid.

TVN, Tolstraat 154, Amsterdam TVN, Tolstraat 154, Amsterdam (ingang om de hoek, 156)

 

Boekhandel en bibliotheek Tolstraat

 

Kerstbijeenkomst met de (meeste) vrijwilligers. Kerstbijeenkomst met een groot deel van de vrijwilligers.   21 december 2016.