TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Seminar: The Quest for Wisdom: Insights from N. Sri Ram : 1 – 3 juni 2018 in Naarden

Seminar: The Quest for Wisdom: Insights from N. Sri Ram : 1 – 3 juni 2018 in Naarden

5 maart 2018

Dit seminar zal worden geleid door Linda and Pedro Oliveira, en zal in het Engels gehouden worden. Sri Ram was de vijfde President van de Theosophical Society (Adyar), van 1953 tot aan zijn overlijden in 1973.

Eerst was hij erg betrokken bij het werk in onderwijs en politiek van Annie Besant, de tweede president; later werd hij haar privésecretaris. Tijdens zijn Presidentschap droeg hij bij aan een frisse nieuwe benadering van Theosofie, niet alleen als zijnde tijdloze leringen, maar ook als levende wijsheid, met relevantie voor ons dagelijks leven. Hij toonde aan dat er geen essentiële tegenspraak bestaat tussen de leringen van Krishnamurti, voor wie hij grote waardering had, en die van de Theosofie. Sri Ram wordt nog steeds gerespecteerd door zijn grote spirituele wijsheid.

Linda Oliveira is Nationale President van de Theosophical Society in Australië, voormalig vicepresident van de Internationale TS, en redacteur van het tijdschrift Theosophy in Australia.

Pedro Oliveira is educatie coördinator van de TS in Australië, voormalig internationale secretaris van de TS, en – naast vele andere publicaties – auteur van N. Sri Ram: A Life of Beneficence and Wisdom.

Voor alle informatie over dit Seminar deze link The Quest for Wisdom.