TVN Home » Nieuwsbrief » artikelen » Stichting PanSophia heft zich op

Stichting PanSophia heft zich op

29 augustus 2018

De Stichting PanSophia heft zich op per 1 december 2018.  Dat maakte Annine van der Meer bekend in haar nieuwsbrief. De redenen die worden genoemd zijn dat de bestuuders op leeftijd zijn en de uitvoering van taken niet meer op zich kunnen/willen nemen, en dat de aanmeldingen voor de bijeenkomsten te veel tegenvallen.

De activiteiten en uitgaven van de Uitgeverij Pansophia gaan wel gewoon door. Evenals de evenementen en bijeenkomsten die Annine van der Meer organiseert. Deze zijn voortaan te vinden op de site van Annine van der Meer.

Door de activiteiten en uitgaven van de stichting en Annine in het bijzonder is er veel aandacht besteed aan de vrouwelijke kant van god of het goddelijke in het collectieve bewustzijn, waartoe ook de aandacht voor de oergodin behoort die onder meer uit een recente archeologische vondst van tienduizenden jaren geleden naar voren komt.

Deze aandacht voor matriarchale kant van het goddelijke geldt als tegenhanger van het patriarchale aspect van de monotheistische wereldgodsdiensten.

Zie:

https://www.pansophia.nl/

http://www.annine-pansophia.nl/