TVN Home » Nieuwsbrief » Onze online boekhandel

Onze online boekhandel

20 september 2019

De Theosofische Boekhandel Adyar aan de Tolstraat 154/156 in Amsterdam heeft een uniek aanbod theosofische boeken, die u voor het grootste deel nergens anders in Nederland of Europa kunt krijgen. Wij hebben dan ook veel klanten van buiten onze landsgrenzen.

Behalve de boeken van onze eigen uitgeverij, die in alle boekhandels in Nederland te bestellen zijn, hebben wij ook de boeken van de Theosophical Publishing House Adyar, Quest (Theosophische Uitgeverij van de TS America) en van de Theosophical Publishing House in London. U hoeft niet persé naar Amsterdam te komen (al is dat altijd een leuk uitje), want u kunt thuis achter uw computer of waar dan ook met uw smartphone bij onze webshop bestellen. U kunt makkelijk de juiste titels vinden door gebruik te maken van de auteurslijst en/of de onderwerpenlijst. Hoe dat werkt ziet u op de webshop pagina beschreven.

Wie wel naar Amsterdam wil komen om hier lekker te browsen is van harte welkom op woensdag- t/m zaterdagmiddag van 13.00 tot 17:00 uur. Bereikbaar vanaf het Centraal Station met tram 4, halte Lutmastraat uitstappen.

Wilt u graag ons aanbod op papier bekijken? Dat kan hier.