TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Sacred Places – 2 juni 2019 in Naarden met Kurt Leland

Sacred Places – 2 juni 2019 in Naarden met Kurt Leland

1 april 2019

Kurt Leland is een internationale spreker van de TS, en komt uit Amerika. Deze dag bedienen we ons daarom van de Engelse taal.

Velen hebben ervaren welke invloed geheiligde plaatsen hebben op ons gemoed; kalmerend, vreedzaam, opbeurend. Misschien in een kerk, in de natuur of een oeroud pelgrimsoord. Op deze plekken is het alsof ziel en lichaam zich harmonischer tot elkaar gaan verhouden, en we voelen ons versterkt en geheeld.

In deze workshop van een dag zullen we de uiterlijke zowel als de innerlijke karakteristieken van geheiligde plaatsen onderzoeken, en de energieën en wezens die ze onderhouden. We zullen ook leren hoe we onze eigen geheiligde plaatsen thuis kunnen inrichten, of op ons werk.

De theosofische leringen omtrent geheiligde plaatsen en de wezens die daarbij betrokken zijn bieden een nuttig sjabloon om de betreffende krachten te begrijpen en onszelf met deze krachten samen te stemmen. De Theosofische helderziende Kurt Leland is een experimenteel onderzoeker van onze verhouding tot geheiligde plaatsen en hun kracht om ons te genezen en heel te maken. Hij heeft negen boeken gepubliceerd over onderwerpen als astrale projectie, het leven na de dood, de chakra’s, en de spirituele effecten van het componeren, uitvoeren en luisteren naar muziek. Kurt werkt momenteel aan een boek over het samenwerken met natuurgeesten en engelen.

Deze dag is een opmaat van een reeks programma’s die het Internationaal Theosofisch Centrum de komende twee jaar gaat aanbieden. De volgende dag – in de Nederlandse taal – zal zijn op 9 november 2019 over Rituelen en genezing.Houdt onze aankondigingen in de gaten op onze websites, social media en in onze nieuwsbrieven.

Het is gewenst zich in te schrijven voor deze dag. Doe dat per e-mail aan activities@itc-naarden.org, of per post naar ITC Seminar registratie, Valkeveenselaan 19, 1411 GT Naarden, of telefonisch 035-5417118

Deelnamekosten:
TVN-leden     € 25
Niet-leden     € 35

Bekijk hier via de link SACRED PLACES def het programma

Illustratie: Een Deva van de bergen in Natal, Zuid-Afrika. Uit The Kingdom of the Gods van Geoffrey Hodson