TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Webinar van Pablo en Michele Sender : At home with Theosophy – Fundamental Teachings in the secret Doctrine

Webinar van Pablo en Michele Sender : At home with Theosophy – Fundamental Teachings in the secret Doctrine

2 januari 2019

At Home with Theosophy is een webinar serie gericht op de studie en gezamenlijke discussie van en over klassieke Theosofische leringen. In deze reeks zullen Pablo en Michele het boek van de engelse theosofe Ianthe Hoskins Foundations of Esoteric Philosophy behandelen. (In het Nederlands uitgegeven als Grondslagen van de Esoterische Filosofie).Dit beknopte werk biedt een compilatie aan van de essentiële leringen van H.P. Blavatsky’s magnum Opus De Geheime leer. Dit webinar is afgestemd op al diegenen die een introductie zoeken in dit belangrijke boek, wat in eerste instantie vaak de lezer afschrikt door zijn omvang en complexe inhoud. Ianthe Hoskins (1912-2001) heeft vele studiegroepen in DeGeheime Leer geleid in Engeland en elders.

De cursus wordt verzorgd vanuit de USA, is online te volgen op Dinsdagen, 7:00 – 8:30 PM Central time. Dat is waarschijnlijk 3:00 ‘s-nachts, woensdag 6 februari. Maar reken/vraag het even na, want de redacteur van deze nieuwsbrief weet het niet zeker, hij leeft buiten de tijd en volgt alleen zijn biologische klok.

Zie voor meer informatie over de cursus en hoe men zich kan registreren deze link