TVN Home » Nieuwsbrief » Over deze Nieuwsbrief

Over deze Nieuwsbrief

4 december 2020

Allereerst: Wij willen niet mee doen met de vloed van ongewenste e-mail die menigeen tot ergernis is. Wij sturen deze Nieuwsbrief alleen aan hen die daarvoor belangstelling hebben getoond. Mocht u er inmiddels geen behoefte meer aan hebben dan kunt u zich eenvoudig met één muisklik afmelden.
Deze Nieuwsbrief in deze vorm verschijnt sinds 2010, en werd toen verzonden aan zo’n tweehonderd leden. Inmiddels is de oplage gegroeid tot net iets over de duizend.
Eerst verscheen de nieuwsbrief maandelijks, sinds vorig jaar tweemaandelijks. Het zal u misschien opgevallen zijn dat dit nummer (79) gesteld is op oktober-november-december, drie maanden dus. Dit is echter eenmalig, omdat we uit de pas waren geraakt door de Corona crisis. Vanaf januari 2020 verschijnen we weer tweemaandlijks. U denkt misschien “moet ik dan twee maanden wachten op het volgende nieuws?” Nee, gelukkig niet. Deze nieuwsbrief is n.l. samengesteld uit de eerste tien berichten die altijd op de homepage van de website staan. Dat wordt continu bijgehouden. Dus in de loop van oktober verschijnen daar weer nieuwe actuele berichten; door af en toe even de website bezoeken blijft u steeds op de hoogte. Ook reeds geplaatste berichten zoals over lokale activiteiten worden van nieuwe informatie voorzien als die er is. Als de volgende nieuwsbrief verschijnt is hij weer samengesteld uit de 10 berichten van de homepage.
Wie ideëen heeft voor de berichtgeving kan die kenbaar maken door een mail te sturen naar secretaris@theosofie.nl