TVN Home » Product Tags: audoin

Audoin

10 juni 2010

On Knowing Oneself

118 pages | Gebonden/Hardcover | Theosophical Publishing House Adyar, 1995

This is a clearly presented introducion to an important aspect of the Ageless Wisdom, highligtingits fundamental teachings about the human journey to Ultimate Reality.

auteur: Audoin, D.
ISBN: 8170592747
Quantity

Prijs: € 5,50

Loading Updating cart…

Een benadering van theosofie

74 blz., Literatuurlijst | Paperback | Uitgeverij der Theosofische Vereniging in Nederland, 1990

“Theosofie is kennis van het Goddelijke”. Maar wat is het Goddelijke? De innerlijke samenstelling van de mens wordt in dit boekje nader onderzocht.

auteur: Audoin, D.
ISBN: 9789061750628
Additional DescriptionMore Details

Voor de westerse mens is God een onbereikbaar iets dat met de mens geen andere band heeft dan die van Schepper ten opzichte van schepsel. In de uitdrukking “kennis van het Goddelijke” handelt het niet over deze God. De theosofie leert dat de hele manifestatie van de schepping een emanatie is van het Goddelijke en dat daardoor al het leven in wezen goddelijk is. De kennis van het Goddelijke is de bewustwording van het feit dat het leven in wezen goddelijk is. De ontdekking van het werkelijke, van de waarheid die schuilgaat achter een ongelooflijke verscheidenheid van verschijnselen, is de ontdekking van het Goddelijke in onszelf en in elke levensvorm. Lees een voorbeeld hoofdstuk: Hoofdstuk 1 – Wat is theosofie? Hoofdstuk 2 – De samenstelling van de mens

Quantity

Prijs: € 7,95

Loading Updating cart…
LadenBezig met bijwerken…