TVN Home » Nieuwsbrief » artikelen » Een nieuw boek van onze uitgeverij – Het proces van zelf-transformatie – Onderzoek van ons hogere potentieel om effectief te leven

Een nieuw boek van onze uitgeverij – Het proces van zelf-transformatie – Onderzoek van ons hogere potentieel om effectief te leven

5 april 2018

Een zelfhulpboek voor persoonlijke, spirituele groei en voor wereldburgerschap, nu in het Nederlands verkrijgbaar. 300 p. Paperback. ISBN 9789061750994. Prijs € 22,50

Op 30 juni 2018 zal Vicente Hao Chin in de Besant Hall van het Internationaal Theosofisch Centrum te Naarden een lezing houden over enkele thema’s uit dit boek. Meer informatie volgt in Theosofia en in de volgende nieuwsbrieven.

Vicente Hao Chin, Jr. verstaat de kunst om een moeilijk onderwerp als zelf-transformatie in heldere bewoordingen te beschrijven, zelfs zodanig dat de lezer er direct praktisch mee aan de slag kan. De auteur heeft inmiddels gedurende talloze seminars veel mensen door het proces van zelf-transformatie geleid.
Emoties die zich vaak lichamelijk uiten, en moeilijkheden die wij met ons denken opwerpen kunnen een effectief leven, persoonlijke groei en meditatie in de weg staan. Met de in dit boek beschreven aanpak om problemen via het lichaam bewust gewaar te zijn (self-awareness processing) en vervolgens los te laten, kunnen deze blijvend worden aangepakt.
Het boek bespreekt de gevolgen die een dergelijke bewuste, assertieve en positieve levenshouding kan hebben voor familierelaties, voor opvoeding en onderwijs, en voor wereldburgerschap en vrede.
Vicente Hao Chin, Jr. was president van de Theosophical Society (Adyar) in de Filippijnen, is actief in de Theosophical Order of Service, en is de grondlegger van het Golden Link College in de Filipijnen, transformerend onderwijs voor minder bevoorrechte kinderen en jonge mensen.
Hij schreef verschillende boeken, stelde de chronologische uitgave samen van The Mahatma Letters to A.P. Sinnett, is één van de redacteuren van The Theosophical Encyclopedia en leidde zelf-transformatie seminars in meer dan twintig landen ter wereld.
Op deze website staan ook enkele artikelen van zijn hand.

U kunt het boek bestellen bij de boekhandel, of met een mail naar