TVN Home » Nieuwsbrief » Onze online boekhandel

Onze online boekhandel

24 mei 2021

De Theosofische Boekhandel Adyar aan de Tolstraat 154/156 in Amsterdam heeft een uniek aanbod theosofische boeken, die u voor het grootste deel nergens anders in Nederland of Europa kunt krijgen.

Behalve de boeken van onze eigen uitgeverij, die ook in alle boekhandels in Nederland te bestellen zijn, hebben wij de boeken van de Theosophical Publishing House Adyar, Quest (Theosophische Uitgeverij van de TS America) en van de Theosophical Publishing House in London. U hoeft niet persé naar Amsterdam te komen (al is dat altijd een leuk uitje), want u kunt thuis achter uw computer of waar dan ook met uw smartphone bij onze webshop bestellen. U kunt makkelijk de juiste titels vinden door gebruik te maken van de auteurslijst en/of de onderwerpenlijst. Hoe dat werkt ziet u op de webshop pagina beschreven.

Zodra de COVID-19 situatie het toelaat (houdt u onze berichtgeving in de gaten) en u naar Amsterdam wilt komen om hier lekker te browsen: wij zijn dan weer geopend woensdag- t/m zaterdagmiddag van 13.00 tot 17:00 uur. Bereikbaar vanaf het Centraal Station met tram 4, halte Lutmastraat uitstappen. Zo lang wij nog gesloten zijn kunt u ook telefonisch een afspraak maken om langs te komen: 06 3374 0008 Maximaal een persoon.

Wilt u graag ons aanbod op papier bekijken? Dat kan hier.