TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Engelstalige online-cursus over Krishnamurti, door Javier Gómez Rodriguez

Engelstalige online-cursus over Krishnamurti, door Javier Gómez Rodriguez

1 januari 2022

Engelstalige ZOOM cursus van 14 afleveringen over leven en werk van Krishnamurti “The book of yourself”, gegeven door Javier Gómez Rodriguez. Omgerekend kosten de bijeenkomsten van twee-en-een-half uur per aflevering € 25,- maar houd er ook rekening mee dat de cursus bedoeld is om als een eenheid te worden gevolgd, dus het is niet mogelijk om bepaalde hoofdstukken afzonderlijk te kiezen. Totale kosten dus € 350,-

De ZOOM bijeenkomsten zijn op zaterdagavonden van 18:00 tot 20:30, dus twee-en-een-half uur, op de volgende data: 2022 – 15/1, 22/1. 29/1, 5/2, 12/2, 19/2, 26/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3, 2/4, 9/4, 16/4.

In 2016 ontwierp Javier een studieprogramma dat de basis werd voor een seminar met een uitgebreide introductie tot Krishnamurti’s leven en leringen. Deze cursus was georganiseerd rond de metafoor die Krishnamurti zelf gebruikte om zijn leringen te beschrijven, namelijk als het lezen van “The Book of Life”, het boek des levens, dat hij ook het boek van zichzelf, het boek van de mensheid of zelfs het boek des tijds noemde. Dit seminar bleek zeer inspirerend te zijn voor de meerderheid van de deelnemers, waaronder leden en belangstellenden van de Loge Amsterdam van de Theosofische Vereniging. Met de komst van de coronaviruspandemie kon dit niet meer in levende lijve plaatsvinden en daarom biedt Javier deze nu online aan. Dit is in de eerste plaats een reis van zelfkennis en als zodanig een ontmoeting met jezelf in de spiegel van onze universele menselijkheid. Mocht je interesse hebben om je aan te melden voor de cursus, lees dan alle informatie hierover op de website thebookofyourself.com goed door en bekijk de introductievideo.