Activiteiten

Vragen over:

Activiteiten of evenementen georganiseerd door de TVN in ITC-Naarden

Hoe weet ik dat u mijn inschrijving hebt verwerkt?

Normaal wordt uw inschrijving gewoon verwerkt en krijgt u alleen bericht als een bepaalde bijeenkomst overboekt is. Indien u een bevestiging wilt van ontvangst, moet u dat bij uw inschrijving bij “opmerkingen” vermelden. Normaal gesproken zenden wij geen bevestiging van ontvangst.

Wat gebeurt er als ik mijn inschrijfkosten van te voren op uw rekening stort. En krijg ik een bewijs van toegang?

Wij registreren uw binnenkomende betaling, maken hiervan een rekening op, waarop staat: betaald. U ontvangt bij de zaal het origineel van deze rekening en wij bewaren de kopie ervan. Deze nota is tevens uw bewijs van toegang. Mocht u ook maaltijden hebben besteld en betaald via onze rekening, dan ontvangt u tevens aan de zaal de bonnen voor deze  door u bestelde maaltijden. U ontvangt dus geen toegangskaarten thuis.
Als u besluit pas aan de zaal te betalen, krijgt u net zo’n rekening, maar dan met: te betalen erop.

Kan ik ter plekke maaltijden bestellen?

Nee, wij werken met een cateringbedrijf dat van te voren moet weten hoeveel maaltijden er zijn besteld.
U kunt op uw inschrijfformulier aangeven welke maaltijden u wilt en voor hoeveel personen en ook of u de voorkeur geeft aan veganistisch voedsel. De maaltijden op het Internationaal Theosofisch Centrum zijn vegetarisch.

Als ik maaltijden heb besteld, maar op de dag(en) zelf door omstandigheden ben verhinderd, krijg ik dan mijn geld terug?

Nee. Bestelde maar niet geconsumeerde maaltijden moet u toch betalen, omdat de TVN alle bestelde maaltijden aan de cateraar moet voldoen.

Kan ik mijn eigen lunchpakket meenemen?

Ja, u kunt uw meegenomen lunch gebruiken in de voorhal van de Besant Hall. U kunt, als u wilt, een kopje soep en koffie en thee kopen bij de keuken in de Besant Hall.