TVN Home » Nieuwsbrief » Internationale samenkomst van jonge theosofen: 3 – 7 juni in Naarden

Internationale samenkomst van jonge theosofen: 3 – 7 juni in Naarden

12 maart 2022

Van 3 tot 7 juni 2022 vindt er een internationale samenkomst van jonge leden van de TS Adyar, t/m 40 jaar plaats op het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC) in Naarden. Het evenement wordt georganiseerd door een team van jonge leden van Theosofische Verenigingen in Europa onder de auspiciën van het ITC en de EFTS (European Federation of Theosophical Societies).

Het thema van de samenkomst wordt ‘het bewandelen van het pad naar zelftransformatie’, een onderwerp dat handelt over het proces van  zelfbewustzijn en het spirituele leven. Jonge leden zullen de gelegenheid hebben om hun inzichten te delen met Tim Boyd, de Internationale President van de Theosophical Society, en Vicente Hao Chin Jr, voormalig President van de Theosophical Society in de  Filipijnen. Het programma omvat lezingen van gastsprekers, gesprekken van jongeren, workshops, studiegroepen, yoga of meditatie, en vrijwilligersactiviteiten op het Centrum.

Het evenement is erop gericht om banden van vriendschap en broederschap te creëren en te versterken  tussen de jongere leden van de TS Adyar. We hopen dat veel van onze jongere leden uit de hele wereld zullen deelnemen.

Meer informatie en mogelijkheid om je in te schrijven is hier te vinden op de website van Adyar.