TVN Home » Nieuwsbrief » Zomerschool ‘Spiritualiteit in deze tijd’ – ITC Naarden, 7 juni t/m 11 juni 2024

Zomerschool ‘Spiritualiteit in deze tijd’ – ITC Naarden, 7 juni t/m 11 juni 2024

20 april 2024

Zomerschool Theosofische Verenging in Nederland
Spiritualiteit in deze tijd
Vrijdag 7 tot en met dinsdag 11 juni 2024

In juni dit jaar wordt een Nederlandse zomerschool georganiseerd.
Nooit eerder is het aantal impulsen dat op ons afkomt zo groot geweest. Nooit eerder beschikten we over zo veel informatie via de diverse media over politiek, wetenschap, filosofie, et cetera. We worden hierdoor dagelijks uitgedaagd, ook door al het verontrustende nieuws nationaal en internationaal waar we dagelijks aan blootgesteld worden, en wat we aanvoelen als een uitdaging, iets wat een ethisch en spiritueel antwoord van ons verlangd.
Tijdens deze zomerschool willen we samen onderzoeken hoe spiritualiteit een bijdrage kan leveren om antwoorden te vinden op deze uitdagingen.
Deze zomerschool presenteert in de ochtenden korte inleidingen, en in de middag kunnen de deelnemers een keuze maken uit een aantal workshops.
Zie HIER voor een uitgebreide beschrijving van het programma.

Het Internationaal Theosofisch Centrum
Ieder verblijf op het ITC is bedoeld om innerlijke stilte, vrede en een harmonieus leven te bevorderen. Daarom is roken en het gebruik van drugs op het terrein niet toegestaan, wordt er geen alcohol gedronken en alleen vegetarisch gegeten.

Inschrijven en betalen
Inschrijven is noodzakelijk, het aantal overnachtingsmogelijkheden is beperkt. Voor kampeerders geldt geen beperking met betrekking tot aantal inschrijvingen, dus kamperen op ons mooie terrein is warm aanbevolen!
Inschrijven kan door deze link naar het formulier: https://forms.gle/44xoajcgTVf7DbmV6 met informatie over overnachtingsmogelijkheden, maaltijden, kosten en betalingen.
Dag gasten: Je kan ook per dag inschrijven, en van tevoren de maaltijden bestellen. Ter plekke maaltijden bestellen is niet mogelijk, dan is het noodzakelijk om eigen lunch en avondmaaltijd mee te nemen.