TVN Home » Contact

Contact


Grotere kaart weergeven

Openingstijden hoofdkantoor in Amsterdam – HELAAS NU GESLOTEN VANWEGE CORONA. WOENSDAGMIDDAG 7 OKTOBER GAAN WIJ WEER OPEN

Beste allen, we zijn verheugd je te vertellen dat vanaf 7 oktober 2020 de bibliotheek en boekhandel in de Tolstraat in Amsterdam weer open gaan. En voor wie in de herfst willen lezen hebben we …. Opruiming van tweedehands boeken!!! Je mag 10 boeken uitkiezen en je betaalt alleen de duurste.📚😃. Kom niet allemaal tegelijk op de eerste dag, want deze aanbieding is de hele maand oktober geldig.
Voor activiteiten van de loges raadpleeg dan eerst de website van de betreffende loge of centrum 👉http://www.theosofie.nl/bijeenkomsten/loges/ Uiteraard gelden in de bibliotheek ook de Coronamaatregelen, je wordt er bij binnenkomst over geïnformeerd.
We zien je graag in de bibliotheek!
Hartengroet ❤️
Wim Leys, Voorzitter TVN

Openingstijden:

  • Woensdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Op afspraak.
  • Kerstvakantie 24 december 2020 t/m 8 januari 2021
    We zijn dan wel per e-mail te bereiken en de webshop is ook bereikbaar

Adres

Tolstraat 154-156
1074 VM
Amsterdam
Nederland

E-mail: info @ theosofie.nl

Telefoon

020 – 676 56 72

Contact formulier
Informatiepakket aanvragen

KVK nummer

33220355

Erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling 

De ANBI-status biedt belastingvoordelen in geval van giften, voor zowel de Theosofische Vereniging in Nederland (TVN) als voor de gever.
Het doen van een periodieke gift aan de TVN is nu fiscaal heel interessant. U kunt deze gift namelijk in zijn geheel van de inkomstenbelasting aftrekken. Dit geldt ook voor gepensioneerden.
Voor zo’n periodieke gift geldt niet de drempel van 1% van uw verzamelinkomen. Daardoor kunt u netto veel meer schenken dan bij een eenmalige gift. Sinds kort hoeft u voor een periodieke gift niet meer naar de notaris. Het enige dat nodig is, is een overeenkomst tussen u en de TVN waarin wordt vastgesteld dat u minstens vijf jaar lang een vast bedrag aan ons overmaakt via een periodieke overboeking. Dit formulier kunt u downloaden van de website van de belastingdienst: download overeenkomst periodieke gift

De ANBI-status kent een publicatieplicht om inzicht te geven in het beleid en de financiële situatie van de vereniging. De hiervoor aangewezen informatie vindt u hier.