TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Binnenland » “Inquiry time” in St. Michaels House, ITC, Naarden

“Inquiry time” in St. Michaels House, ITC, Naarden

20 april 2024

Inquiry Time

In 2024 is er opnieuw gelegenheid om deel te nemen aan gespreks-bijeenkomsten in de woonkamer van St. Michael’s House in Naarden (Valkeveenselaan 19); de maandelijkse bijeenkomsten vinden plaats op de laatste zondag van de maand [28 jan., 25 febr., 24 mrt (!), 28 april, 26 mei, 30 juni]. Aanvangstijd: 14.00 uur.

De intentie van deze bijeenkomsten is het gezamenlijk onderzoek van onderwerpen (thema’s) in het licht van Krishnamurti’s teachings. Elke bijeenkomst staat op zichzelf. Daarnaast zijn de bijeenkomsten stappen in een leerproject. Leren zien we daarbij vooral als zuiver waarnemen en niet louter en alleen verzamelen van kennis. Het is van belang hierbij te beseffen dat autoriteit in welke vorm dan ook – van een persoon, van opgebouwde kennis, van traditie(s) – een belemmering vormt van het onderzoek dat we hiermee voorstellen.

Na afloop van de ‘Inquiry Time’ (om 15.00 uur)is er thee/koffie/koek. Voor diegenen die hiervoor belangstelling hebben, is het mogelijk na de theepauze het gesprek/onderzoek voort te zetten.

In verband met de gewenste groepsgrootte vragen we je van tevoren per e-mail aan te melden. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.

Voor meer informatie: Informatiecentrum Krishnamurti Bilthoven,
Peter Jonkers en Guido Haas
Tel. 06 27 45 78 37 | 06 13 96 77 89

NAGEKOMEN BERICHT

In samenwerking met Vereniging Leerproject organiseert de School for Self-Inquiry een weekend retreat op het ITC van 12 april t/m 14 april, in Crystal Hall. Voor meer informatie en aanmelding