TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Anthropogenesis – seminar 14-18 juni ook per dag te bij te wonen

Anthropogenesis – seminar 14-18 juni ook per dag te bij te wonen

15 april 2014

Martin Leiderman is een begaafd spreker. Wie niet in staat is om het hele seminar te bezoeken kan het ook per dag bijwonen. Het kost dan € 15,00, zelf brood meenemen. De lezingen beginnen om 10.00 uur stipt. De voertaal is Engels.

The evolution of the human soul as described in the Stanzas of Dzyan 

This seminar will be held in English

In juni 2012 organiseerde het International Theosophical Centre te Naarden een seminar met Matin Leiderman over Cosmogenisis, deel 1 van de Geheime Leer. Dat was een groot succes. Als vervolg daarop dit jaar over deel 2.

Martin Leiderman is al heel lang theosoof. Geboren in Venezuela woont en werkt hij nu in Los Angeles, waar hij een wekelijkse theosofische studiegroep leidt, en deelneemt aan de spaanstalige studiegroep. Hij is ook bestuurslid van het Krotona Institute of Theosophy.

Er zijn waarschijnlijk geen andere seminars waar alle Stanzas en Slokas van de Antropogenisis behandeld worden, en dit unieke seminar is dan ook een hele uitdaging, want het zal niet eenvoudig zijn om het hele beeld van de kosmische evolutie van de menselijke monade te krijgen, binnen het tijdsbestek van een paar dagen. Net zoals het vorige seminar onder leiding van Martin zullen dit dan ook zeer enerverende en inspirerende dagen zijn!

More information Seminar Anthropogenisis 13-18 june 2014

For registration go to

Telefonische informatie Martie Velthuis 035 5417118