TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Education, from School Child to World Citizen, een dag met Vicente Hao Chin Jr. – 30 juni 2018 in Naarden

Education, from School Child to World Citizen, een dag met Vicente Hao Chin Jr. – 30 juni 2018 in Naarden

5 april 2018

Vicente Hao Chin Jr. is een voormalige president van de Theosophical Society in de Filipijnen, en is een duidelijk voorbeeld van hoe men een theosofisch leven leidt. Hij is actief betrokken bij de TOS (Theosophical Order of Service) www.international.theoservice.org. Hij is de oprichter van de Golden Link College op de Filipijnen, een organisatie die transformerend onderwijs verzorgd voor kinderen uit de minvermogende klassen.

In Juli 2016 leidde Vicente Hao Chin Jr. In Naarden het meerdaagse seminar Self-Transformation, Exploring Our Higher Potential for Effective Living. De TVN besloot toen zijn boek The Process of Self-Transformation, Exploring Our Higher Potential For Effective Living in het Nederlands te vertalen. Deze taak werd uitgevoerd door drie leden die deel hadden genome naan het seminar, en het boek verscheen in December 2017 als Het proces van zelftransformatie – Onderoek van ons hogere potentieel om effectief te leven ISBN 9789061750994 Verkrijgbaar in onze boekhandel.

Gedurende deze dag met de auteur op 30 juni 2018 zullen we ons bezighouden met enkele gedeelten uit dit waardevolle boek, en onze rol in het opvoeden en onderwijzen van kinderen.

Vind alle informatie over dit seminar hier: Education