TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Afzegging evenementen in juni

Afzegging evenementen in juni

22 april 2020

Zoals u wel begrijpt is het einde van de Corona crisis nog niet in zicht.  De evenementen die op het ITC in de Besant Hall gepland waren in juni gaan niet door. Dit zijn de twee internationale seminars: “Exploring the Powers Latent in Humankind” 12-14 juni, en “Spiritual Powers in Humankind” met Trân-Thi-Kim-Diêu 15-18 juni. Deze twee evenementen worden een jaar vooruitgeschoven naar juni van 2021.

Ook de ALV, Algemene Ledenvergadering, van 6 juni gaat niet door. Leden ontvangen bericht over een nieuwe datum later in het jaar.
Het is erg jammer natuurlijk, maar we delen dit lot met de hele wereld en laten we niet vergeten dat er velen zijn die zwaarder getroffen worden dan wij.

Ook het seminar in Budapest met Vic Hao Chin gaat niet door, evenals het 39th European Congress in York (Engeland) op 3-8 augustus.
De European School for Theosophy in Edinburgh, THE MYSTERY OF CONSCIOUSNESS, 12  to 17 October  2020 gaat WEL door, maar alleen ONLINE. Meer hierover wordt zsm bekend gemaakt.

Misschien zullen in Nederland de Loges en Centra vanaf september weer hun deuren kunnen openen. Houdt u in de loop van augustus hun websites in de gaten.
De TVN wenst u sterkte, geduld en voorzichtigheid, en houdt contact met elkaar, vooral ook met de zwakkeren en ouderen voor wie deze tijd moeilijk en eenzaam kan zijn.