TVN Home » Nieuwsbrief » Activiteiten » Wijsheid Weeft – Conferentie en tentoonstelling van Pansophia op 7 maart in Naarden

Wijsheid Weeft – Conferentie en tentoonstelling van Pansophia op 7 maart in Naarden

16 januari 2015

Voor deze conferentie komen Dr Margaret Baker en Mr Bruce Clark speciaal over uit Engeland en Ierland. Margaret ziet zeer naar deze hernieuwde kennismaking uit; zij verheugt zich en dat geldt voor ons allen. Een enthousiast team van vrijwilligers staat klaar om deze dag samen met U tot een succes te maken. De persoonlijke bijdrage die gevraagd wordt om de zaalhuur en reiskosten te dekken, is redelijk en bedraagt 35 euro inclusief koffie, thee en soep. De Academie werkt zonder winstoogmerk.

Het Internationaal Theosofisch Centrum met de grote, lichte en ruime Annie Besant Hall biedt plaats aan ruim 130 mensen. Dus laat wederom dat wonder dat in mei en juli 2013 geschiedde en dat zorgde dat de zalen in Amsterdam en Naarden zich tot de laatste plaats vulden met U als deelnemer, ook nu weer geschieden.

Noteer de datum in uw agenda, geef U op via de homepage van de academie waar U een pagina vindt via welke u zich digitaal kunt aanmelden. En stel vooral uw bevriende relaties van het evenement op de hoogte.

In de bijgevoegde bijlage over de conferentie Wijsheid Weeft treft U een flyer aan, die bestaat uit twee onder elkaar geplaatste pagina’s, een beeld- en een tekstpagina. Ik doe een klemmend beroep op U deze flyer aan zoveel mogelijk mensen door te sturen. Ervaring leert dat berichtgeving via het eigen netwerk veel effectiever is dan via de officiële perskanalen; ze worden overvoerd met informatie en zijn hierin zeer selectief. Laat ons pionierswerk niet verloren gaan en steun ons met uw belangstelling en hulp. Conferentie en tentoonstelling brengen de uit balans geraakte man-vrouw-verhouding weer in evenwicht. Doe mee en herstel met uw aanwezigheid de broodnodige balans.

Praktische gegevens over plaats en route kunt U vinden op de bijgevoegde flyer en de website www.academiepansophia.nl . Ik geef hieronder het volledige programma van Zaterdag 7 maart.

AcademiePanSophia, correspondentie adres: Zuidergeeststraat 2, 1851 TJ Heiloo

, www.AcademiePanSophia.nl

Programma zaterdag 7 maart 2015 aan de vooravond van Wereldvrouwendag 8 maart 2015

10.00 -10.15 Opening. Dr Annine van der Meer, voorzitter Academie PanSophia.

10.15-10.45 Annine van der Meer. Vrouwen Weven Wereldwijd symbolen van Leven.

10.45-11.00 Presentatie van het boek over de Zwarte Madonna van Annine van der Meer.

11.00- 11.45 Dr Margaret Barker. Wisdom is Weaving I: Weaving the Fabric of Creation.

11.45- 12.15 Pauze.

12.15-13.00 Mr Bruce Clark. Introductie tot de tentoonstelling ‘Op Aarde zoals in de Hemel’.

13.00-14.00 Pauze. Dansen rond Wijsheid. De tentoonstelling. Tijdens de conferentie is de tentoonstelling over linnen in het Oude Egypte en Oud-Israël te zien getiteld ‘Op aarde zoals in de Hemel’. Na afloop van de conferentie zullen de 14 grote maar lichte panelen met afbeeldingen en bijbelteksten en de linnen monsters door Nederland circuleren. Er zal een lijst klaarliggen aan de hand waarvan U, uw vrouwenkring, uw centrum of uw kerk. zich hiervoor tegen een geringe betaling kunnen opgeven. De panelen zijn van uitzonderlijk licht Corex-plastic gemaakt, zijn dus gemakkelijk te dragen en passen in een normale auto.

14.00-15.00 Dr Margaret Barker. Wisdom is Weaving II: The Golden Garment.

15.00-15.30 Margaret Barker beantwoordt vragen.

15.30-16.15 Sluiting. Thee. Dansen rond Wijsheid.

Er zal ook een tweede lijst klaarliggen waarop U zich kunt opgeven voor een studiedag die Margaret Barker al in Engeland gaf maar ook in 2016 in Nederland zou willen geven getiteld A Walk through the Old Testament. Op deze dag zet zij uiteen welke boeken in het Oude Testament het oudst zijn, welke het minst ‘gecorrigeerd’ en welke boeken sterk zijn ‘veranderd’ door de corrigerende schrijvers uit de 6e en latere eeuwen voor Chr.

Tot slot ben ik zo vrij U enige inzage te geven in de inhoud mijn nieuwe boek getiteld: De Zwarte Madonna van oer- tot eindtijd. De Moeder van Donker en Licht en haar dochter Maria Magdalena.

U vindt deze info die afkomstig is van de achterzijde van het boek, aan het eind van deze brief.

In de hoop U allen te begroeten op 7 maart 2015 verblijf ik, mede namens de programmacommissie van Academie PanAophia,

Annine van der Meer, vz.

Folder WijsheidWeeft meestuurflyer A5